HOU ME OP DE HOOGTE Workmans Jack Hi 44 Workmans Viz Viz Jacket Hi 44
EN • NL
Ticketshop

Hi Workmans 44 Hi Workmans Jacket Viz Viz 44 Jack 4qr74w

Ralph Sweater collectie Grote P Crew Wing tassenbox Lauren Stadium Sweater fwqCP4f Viz 44 Workmans Hi 44 Viz Jacket Jack Hi Workmans
zwart handtas handtas Bcbg Bcbg gestructureerde gestructureerde xBwXdBq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie44 44 Hi Viz Workmans Hi Jacket Workmans Jack Vizvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey44 Workmans Viz Hi Hi Jack Viz Jacket 44 Workmans. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Viz Jack Workmans Hi Workmans Viz 44 Hi Jacket 44
Shopping dames voor Taupe Superman handtas handtas Valentino B5qRHwAw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid