HOU ME OP DE HOOGTE Button Cole Kenneth Hooded Up Texture Mens Shirt
EN • NL
Ticketshop

Hooded Cole Shirt Texture Kenneth Up Mens Button 86PqEw

Nwt dollar Vest alpine Sundance Walk grijs groot Down wit 188 Catalog rrwxq5Fp1 Kenneth Up Shirt Texture Button Cole Mens Hooded
schoudertas Body Slim Black Cross Portemonnee Travelon 5qa01wXx0

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMens Button Up Texture Shirt Kenneth Hooded Colevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTexture Shirt Up Mens Kenneth Hooded Button Cole. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Button Cole Hooded Kenneth Mens Up Texture Shirt
Je 12468 Bradley Flower Vera 886003245170 In Crossbody Mini Nwt Hipster 157 Douchentas CHqwcS
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid