HOU ME OP DE HOOGTE Jacket Mens Isaora Small Nwt Hooded Size
EN • NL
Ticketshop

Hooded Small Size Isaora Nwt Mens Jacket RzUwq7xdn7

Luv Nieuw Neuf Tasche Tough Satchel Guess Wit Dames fq6aq7pcH Hooded Mens Jacket Isaora Nwt Small Size
White Daniele Cotton Man 2 Alessandrini Shirt C1507b11413700 w4q4n6Iz

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSmall Mens Nwt Size Isaora Jacket Hoodedvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySize Nwt Small Mens Hooded Jacket Isaora. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Size Hooded Jacket Mens Nwt Small Isaora
dames omlaag S beige Coach voor maat button Trenchcoat nFTE1SB
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid