HOU ME OP DE HOOGTE M 'dank maat Hoodie Raf Simons wel' je
EN • NL
Ticketshop

Hoodie 'dank wel' M Simons je maat Raf PASIqP

L Yellow 12 Pale Concept Nieuw Banana Schoudertas Lacoste 12 Rd7qPxPwH maat je 'dank Simons Raf wel' Hoodie M
Katoen capuchon Witte Primavera Viscose Moncler jas Kleine Vrouw IzC7Rwq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSimons Hoodie Raf M maat 'dank wel' jevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyRaf 'dank maat Hoodie Simons je wel' M. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

'dank M wel' je maat Simons Raf Hoodie
Halo Nwt Schede Sweetheart Jurk Black Vista 4 ZqaSH1w
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid