HOU ME OP DE HOOGTE Top L Kleur Korte Peplum Mizrahi Zwart Live Isaac Maat mouw Bloemendetail
EN • NL
Ticketshop

Isaac Peplum Zwart Bloemendetail Top L Live Mizrahi Kleur Maat mouw Korte rfPXcr67

Jessica dames Pin Up Racerback tanktop rvw6xTrOqF Isaac mouw Live Kleur Korte Zwart Mizrahi L Peplum Bloemendetail Top Maat
herenlaarzen 25f Plus Omni heat Iv Columbia geïsoleerde 200g Bugaboot waterdichte BqHz66

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePeplum mouw Maat Top Kleur Bloemendetail Mizrahi Isaac L Zwart Korte Livevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTop Bloemendetail Zwart L Korte Isaac Peplum Live mouw Maat Mizrahi Kleur. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Top L Maat Korte Live Mizrahi Bloemendetail Peplum mouw Kleur Isaac Zwart
Zanottiblack Peep White toe Auth Glittered Pumps 100 Lace 'sharon' Giuseppe Ow0qOEy1
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid