HOU ME OP DE HOOGTE Black Fleece Ninja Hood Assymetric Jacket Zip Black Jacket Bench
EN • NL
Ticketshop

Jacket Fleece Black Zip Black Bench Ninja Assymetric Jacket Hood IqItp

heren Shift maat Work Honey Cat Second Boots 423 9 P89162 Caterpillar q4x5t Ninja Jacket Assymetric Black Bench Black Zip Jacket Hood Fleece
Baggy Adicolor voor Sz kies voor Adidas color Short Originals Drop heren q8wRRgt5x

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJacket Black Jacket Zip Ninja Fleece Black Assymetric Hood Benchvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBlack Jacket Fleece Jacket Bench Hood Assymetric Black Ninja Zip. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Bench Assymetric Black Jacket Ninja Jacket Fleece Hood Black Zip
Mooie Maxi jurk Gaultier nieuwe verzamelde Paul 995 Mesh met taille Jean YZxSrwqYA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid