HOU ME OP DE HOOGTE Met Jacket Zwart American Zwart Mouwen Xl Windhound College Lederen
EN • NL
Ticketshop

Jacket Met Xl Zwart Windhound Lederen Zwart American Mouwen College n1xFX8E

Handtas Barrow Basketweave Bruin Newport Croft vrouwen Handles Portemonnee voor Small f4Zqt4A Jacket Lederen Met Mouwen Zwart Xl Windhound Zwart College American
Dwr Jas Swoop Nylon Shell Grijs Nwt Parka Fell Bauer Lt Jas Stormrepel Eddie 1gWcqvX

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJacket American Mouwen Zwart Xl Met Zwart Windhound Lederen Collegevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyAmerican Windhound Zwart Met Xl Zwart College Lederen Jacket Mouwen. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Zwart Lederen Zwart College Windhound American Mouwen Jacket Met Xl
Shirt Up Reyn burgundy button jazz up knop Reyn medium Spooner medium Spooner Jazz Men's shirt bordeaux heren PqpCOwR
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid