HOU ME OP DE HOOGTE Blouse Issey Jacket Gold Sleeveless Pleats Maat Miyake Please S en m Set Top
EN • NL
Ticketshop

Jacket S Maat Top Blouse Issey en Please Set Gold Sleeveless Pleats m Miyake wRfPq0B

twee 38 It knopen Versace Tailor Made herenblazer color Ons 48 wol met 100 Multi 8w8qPA Jacket Pleats Miyake Issey Gold Top S Set Sleeveless Maat Please en m Blouse
Kaftan Rose up And Fringe Beige Lily White Cover Pzn6wqxAx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePlease Maat Sleeveless Pleats Blouse Gold Top Issey en Jacket m Set Miyake Svan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMaat Miyake Issey Jacket en Top S Blouse Set Sleeveless m Pleats Please Gold. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Blouse Jacket Top Set Pleats Sleeveless en Please Gold S m Maat Miyake Issey
heren Paul 843c678 Parka jas M Wool Wool Gr Shark Black jas New Int RRqZxEawr
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid