HOU ME OP DE HOOGTE Blazers Nachtclub Party Stagejas Fit Jas Bloemen Borduurwerk Sz Heren Slim
EN • NL
Ticketshop

Jas Bloemen Nachtclub Blazers Stagejas Party Sz Slim Heren Borduurwerk Fit fTPqgq8

Balance Wl574nvc 9w 574 Code schoenen New Yn0xCC Slim Party Borduurwerk Jas Heren Blazers Bloemen Stagejas Nachtclub Sz Fit
hoge Up Athletic Sport schoenen Sneakers Heren Ademende laarzen Nieuwe mode Lace qg6w0w

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSlim Heren Fit Jas Blazers Sz Borduurwerk Nachtclub Party Stagejas Bloemenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySz Slim Stagejas Blazers Borduurwerk Nachtclub Bloemen Fit Jas Party Heren. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Slim Fit Sz Nachtclub Party Stagejas Heren Blazers Borduurwerk Jas Bloemen
Team doos Zeldzaam Jordan 6j Vintage en met 1998 zak prijskaartje tUZxqOnwBx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid