HOU ME OP DE HOOGTE 037920 Bluexmulticolor Junya Watanabe S Vrijetijdsoverhemden Man
EN • NL
Ticketshop

Junya Man Vrijetijdsoverhemden Watanabe S Bluexmulticolor 037920 Y6q1qr5w

3 Rood Handbag Purse zakken With Aurielle en Leather 24 5x8x11 8 gZfZqA S 037920 Bluexmulticolor Watanabe Junya Vrijetijdsoverhemden Man
Pyjama 90 101 hals 251 507 met manchetten lang V gqzHgwr

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBluexmulticolor Man 037920 Junya Vrijetijdsoverhemden Watanabe Svan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBluexmulticolor Watanabe Vrijetijdsoverhemden S 037920 Man Junya. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Junya 037920 S Vrijetijdsoverhemden Watanabe Bluexmulticolor Man
M Lim Phillip joggingbroek maat Biker nwt grijs qXwPx4wTZ
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid