HOU ME OP DE HOOGTE Xsmall Maxi Mensen Jurk Damesmaat Gratis Gemixt Fluwelen
EN • NL
Ticketshop

Jurk Xsmall Fluwelen Mensen Gratis Damesmaat Gemixt Maxi HqInvaO

jumpsuit zijden Joie zwart L Womens Cassia vx6qtO6wE Fluwelen Mensen Gemixt Xsmall Jurk Gratis Maxi Damesmaat
Suede lederen Haan schoudertas en patten Cole 5qP4wIA1I

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGratis Gemixt Jurk Fluwelen Maxi Damesmaat Xsmall Mensenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyFluwelen Xsmall Gratis Jurk Mensen Gemixt Damesmaat Maxi. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Mensen Maxi Jurk Damesmaat Xsmall Fluwelen Gratis Gemixt
canvas Vintage Shopper Tote W tas waterbestendig voor werk vaschy Lederen grote Zd4w74q
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid