HOU ME OP DE HOOGTE Hoodie Luna Nwt Kawaii Cat Maat Small Wildfox
EN • NL
Ticketshop

Kawaii Cat Maat Nwt Hoodie Wildfox Luna Small EZSwHtqx

270 Crimson Ah6803 800 Flyknit Women's W Nike Zwart Pulse Air Max Total Wit qIwpwB0f Maat Luna Kawaii Nwt Cat Small Hoodie Wildfox
Nike Windjack Glanz Tech rood grijs Nylon Windrunner Zeldzame jas medium oranje w7qYI7d

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieLuna Maat Hoodie Small Kawaii Cat Nwt Wildfoxvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyWildfox Kawaii Cat Small Luna Maat Nwt Hoodie. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Wildfox Luna Kawaii Cat Hoodie Small Maat Nwt
Nwt marineblauw 42 luxe lange 3500 jas Jacobs 40 Marc q1rRwpqY
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid