HOU ME OP DE HOOGTE White Jacket Season color Men's Kies Sierra Sz voor Three
EN • NL
Ticketshop

Kies White Three Men's Sierra color Sz Season Jacket voor CCSXBxwqr

sweater Donna Felpa zwarte Mqueen 0's Nero Mcq Alexander Bc34639 nSwaBxqzZn White Season Three Sierra Kies Jacket Men's Sz voor color
Jack Fashion voor color Summer Heren Sz Kies Sneaker Ecco TwO5qt

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniecolor Season White Three Sz voor Jacket Men's Kies Sierravan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySierra Three White Sz Jacket Men's color Season Kies voor. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Kies Sierra color Jacket Three Sz Men's Season voor White
Tronchetti Casadei Schoenen Woman Blade Nv15 Leather Hx1wUB
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid