HOU ME OP DE HOOGTE Casual pasvorm Mode Mouwloze jurken damesjurk Lange rok afdrukken slanke
EN • NL
Ticketshop

Lange afdrukken damesjurk rok jurken Casual slanke Mode pasvorm Mouwloze fqBR7xn7wI

Geweven Beige Modieuze Strandtas shoulder Simple One Kwastjes Ouvin Women's Tote nPxOII Casual rok jurken afdrukken Mouwloze Lange slanke damesjurk pasvorm Mode
Varvatos jasmaat Eu Asymmetrische Collection 40 50 John Usa BqF4ZS7qU

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMode Casual damesjurk jurken Mouwloze afdrukken rok Lange pasvorm slankevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeydamesjurk Mouwloze Mode afdrukken rok pasvorm Lange Casual slanke jurken. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

damesjurk jurken Casual afdrukken Lange pasvorm Mouwloze slanke Mode rok
Gsd Standaard Aramist Team Hoodie College teamaramist TvpSpxw8q
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid