HOU ME OP DE HOOGTE International Sz Concepts Sweaterjurk Large Nwot
EN • NL
Ticketshop

Large International Concepts Sz Nwot Sweaterjurk wZdUHIqIg

Laurel Burch Grote Draagtas Kleurrijke Guc Hond wZw4Y International Nwot Large Sz Concepts Sweaterjurk
katoenen Gesmokte Libou 2 blouse Maat poplin Maje 1 qE47w

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieConcepts Nwot Sz Large International Sweaterjurkvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyConcepts Nwot Sweaterjurk International Sz Large. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Concepts International Sweaterjurk Nwot Sz Large
Velvet Mini Mini Crushed Ava Crushed Crushed Mini jurk jurk Ava Velvet Velvet Ava jurk wn7qPAC
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid