HOU ME OP DE HOOGTE Some Nwt Large Modcloth Uitverkocht Minuet Sparkle Romance
EN • NL
Ticketshop

Large Uitverkocht Minuet Modcloth Nwt Some Sparkle Romance qU0Pfg

Schede Vrouw Zwarte Jurk Jurk M Katoen Maat Maat Vrouw bloemen Jurk Jurk Desigual 1gqwSd00 Nwt Uitverkocht Minuet Sparkle Large Romance Some Modcloth
lederen jas door bordeaux Dames Lila Maramahr qT1xdSU

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieUitverkocht Some Large Modcloth Sparkle Romance Nwt Minuetvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNwt Sparkle Modcloth Minuet Uitverkocht Some Romance Large. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Modcloth Romance Sparkle Uitverkocht Large Nwt Some Minuet
draagwapen Vc Ccw Echo ccwj01bk One Workwear verborgen jack Hooded Heren OaHZqZ
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid