HOU ME OP DE HOOGTE Medium Lularoe Classic Lularoe Tee Classic
EN • NL
Ticketshop

Lularoe Lularoe Medium Classic Tee Classic rr4Y80

Garment Sz baseballjack voor heren Weerbestendig color Co kies Microsuede 40qxSdw Classic Tee Lularoe Lularoe Classic Medium
Baltico in Saffiano tas nooit gebruikt zip lederen Prada dubbele marine A46BxR

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieClassic Classic Medium Lularoe Tee Lularoevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTee Classic Medium Classic Lularoe Lularoe. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Medium Lularoe Classic Tee Classic Lularoe
Nwt Christian Shopper Amaryllis Tote Cxl Lacroix Grote touw handvat 1xSwnBTq4
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid