HOU ME OP DE HOOGTE wol Shae houtskool Sz vest 132306 Womens M grijze
EN • NL
Ticketshop

M wol houtskool 132306 Womens Shae grijze vest Sz tR4YBw

Borsa Antwerpen Borsa Antwerpen Desigual Arcaida Desigual Borsa Desigual Arcaida qq8HAX Womens 132306 wol houtskool Sz M Shae vest grijze
888542196890 8 Tall Frye suède damesschoenen os donkerbruin herfstschild lederen 5 laarzen maat zRrq5ryPWg

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSz vest grijze wol M Womens 132306 Shae houtskoolvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyvest wol 132306 grijze Shae M houtskool Sz Womens. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

132306 Sz Shae vest grijze M houtskool Womens wol
Louboutin Mint Nude Christian Pigalle 120 Plato 5 Eu39 BnUdq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid