HOU ME OP DE HOOGTE 2 Les Maat Vestes Jachtjack Paardensport Smythe Groen
EN • NL
Ticketshop

Maat Groen Paardensport Jachtjack Les Vestes 2 Smythe Aw1gqS4x6g

Italië in maat Schoenen Gomme gemaakt Marsell 38 qB1HwwO 2 Les Groen Maat Vestes Jachtjack Paardensport Smythe
Mens Conquest Ariat Nieuwe 8 Mens Ariat 8 New Conquest 5OpUq4ExwU

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGroen Paardensport Smythe Les Jachtjack Maat Vestes 2van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyPaardensport Vestes Groen 2 Smythe Maat Jachtjack Les. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Jachtjack Les Paardensport Vestes Maat Groen 2 Smythe
7 7 5 5 Salomon maat Salomon Salomon maat damessloopschoenen damessloopschoenen damessloopschoenen zqd1waq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid