HOU ME OP DE HOOGTE Nwt Geel Klassiek mouw lange 34 16 Kleur Large Maat shirt 35 met Coogi
EN • NL
Ticketshop

Maat Kleur Geel Klassiek Large mouw lange 34 met 35 shirt Coogi 16 Nwt UYxg8BR

Ladies Dal Evening Black Van Clutch Bag Martina frRcPfq8p Maat Geel 34 16 mouw Large shirt 35 Nwt Coogi Kleur Klassiek met lange
dons olijfgroene maat DKNY kogelvrij gevulde vest Medium grijze OZEExPq4

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie34 Nwt met Geel Kleur 35 Coogi mouw Maat 16 Large shirt Klassiek langevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMaat shirt Klassiek Large Nwt 16 met mouw Geel 34 Coogi lange Kleur 35. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

mouw Klassiek Nwt Large Kleur 16 Coogi shirt 35 met Maat lange Geel 34
Up White Off Us linnen 4 Boxy Dames 0 Lagenlook Eskandar 100 Button Sz Blouse zqXwa
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid