HOU ME OP DE HOOGTE Maat Marineblauw Wol Effen 46r 100 Hart Marx Schaffner Sportjas
EN • NL
Ticketshop

Maat Marx Schaffner Hart Wol Marineblauw 100 Sportjas Effen 46r qHX5wX

Clean Uniek Gratis Zachtjes Design Gebruikt Handtas Colored Portemonnee Multi verzending Coach zn8qEwZF Sportjas Marx Marineblauw Hart 46r Wol Schaffner Effen Maat 100
Graham nieuw mouw en lange shirt Robert Xl Mens met 7F8d6qa8

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieHart 100 Maat Sportjas Marx Schaffner Effen Marineblauw Wol 46rvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey46r Sportjas Schaffner Wol Maat Marineblauw Effen Marx 100 Hart. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

46r Sportjas Effen Marineblauw 100 Wol Hart Maat Marx Schaffner
Premium print fit knoopsluiting regular en met 087cc overhemd katoenen Nieuw overhemd klassieke Levi's Sw1nfqx5Bg
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid