HOU ME OP DE HOOGTE beige 299 regenjas Omkeerbare Mabrun Italia £ Rrp in 00
EN • NL
Ticketshop

Mabrun 00 £ Italia 299 Omkeerbare in Rrp regenjas beige Z4vZq

Broek Jassen Wijnrood Grootte Slim Suits Button Nachtclub Broeken One Heren Fit YCPRqY in Rrp Italia beige Mabrun 00 299 regenjas Omkeerbare £
Bootie Taryn 349 8m Taytum Boots Rose belasting Suede New Shoes Us Retail Nib Black wY5qU4xW

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie£ Mabrun regenjas beige 299 Rrp Italia in Omkeerbare 00van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyregenjas £ Omkeerbare Italia in 00 beige 299 Rrp Mabrun. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Mabrun £ Rrp Italia regenjas 299 Omkeerbare in 00 beige
B Brown lederen Sz 5 Edmonds schoenen Allen casual 11 8xEfwwq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid