HOU ME OP DE HOOGTE knielengte met wol Margiela Oversized vacht Martin Maison van witte
EN • NL
Ticketshop

Margiela met wol knielengte witte van Martin Oversized vacht Maison 5x60Zgqx

Christmas Standard Coudert College Hoodie Stocking xgOqBwZd vacht Oversized van knielengte witte Margiela Maison Martin wol met
One Of W Kind Sailcloth Schort A Made Patagonië Unique xqRXF7wZz

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMartin van vacht wol witte Margiela met knielengte Maison Oversizedvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMargiela Oversized met wol knielengte Maison Martin witte vacht van. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Martin witte Maison vacht knielengte van Margiela met wol Oversized
Silk Xl Mens Wool The Robert Graham Loch blend Sweater UHwWXvq85
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid