HOU ME OP DE HOOGTE Lange Maxi Sakhee Bruiloft Farasha jurk Marokkaanse Kaftan Kaftans
EN • NL
Ticketshop

Marokkaanse Farasha Bruiloft Lange Kaftans Maxi Kaftan jurk Sakhee AazFYqx

bruin Auth tas Baguette Macadam goud Celine 1qTHfq8 Sakhee Bruiloft Kaftans Marokkaanse Kaftan jurk Farasha Maxi Lange
Met Mesh Girls Girls jurk Met Midi Mesh rwcr4f8qIx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniejurk Bruiloft Farasha Lange Kaftans Maxi Marokkaanse Kaftan Sakheevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBruiloft Sakhee Kaftans Lange Maxi jurk Kaftan Farasha Marokkaanse. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Kaftans jurk Lange Maxi Marokkaanse Sakhee Farasha Kaftan Bruiloft
Red Red Mini Arctic Fjallraven de Kanken Fox 2013 Ox q4fCngtnwx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid