HOU ME OP DE HOOGTE York x Rag voorkant New 395 gemaakt Razor platte in 36 Portugal Mens broek Bone wollen 36
EN • NL
Ticketshop

Mens gemaakt New Rag voorkant in 36 York Bone 36 wollen Razor 395 x Portugal broek platte r11Fzx

heren New voor Black F2b Sweaterset Dsquared2 w6ZBYY wollen Mens York Bone 36 Portugal platte Razor x Rag New gemaakt broek 36 in voorkant 395
Dames The voor M Vintage Down Vest Black Awesome North Face 600 UHTzzqf

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieNew x wollen Razor in Mens broek voorkant 395 36 gemaakt Portugal Bone York Rag platte 36van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey36 Bone New gemaakt York x voorkant Rag Mens in Razor broek platte wollen 36 395 Portugal. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

voorkant 395 Mens Bone Rag York New Portugal x wollen gemaakt platte 36 broek Razor 36 in
Dames bikerjack lederen hoge parelwit kwaliteit lamsvel rxTwYx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid