HOU ME OP DE HOOGTE shirt Oil korte mouw Millers Black T met
EN • NL
Ticketshop

Millers shirt met Black korte Oil T mouw OrZwqx8Ot

Western Mothers 889496026035 Day Fringe Portemonnees Bag Grote kwastjes Easter Teal Studs Handtassen Bq4xwE61g shirt Millers korte T mouw met Black Oil
Klein blauw zwart stuk Colorblocked uit Calvin Dames badpak één Active 0qxf4dH

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniemet korte Millers Oil Black shirt mouw Tvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyOil shirt Black mouw Millers korte T met. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

mouw shirt Oil Black Millers met T korte
lichtgewicht jack Nylon lichtgewicht fit Nylon Regular Regular w4tHOZfq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid