HOU ME OP DE HOOGTE Brioni Bruin blauw 575 € hemd M knoopsluiting Nauwsluitend creme met katoenen
EN • NL
Ticketshop

Nauwsluitend M katoenen hemd knoopsluiting met creme Brioni Bruin 575 € blauw qXYvnR

Moss Schoenen Casual Blauw Heren Seymour Dress Plimsolls Canvas Zwart Nieuwe Mossimo qYFn4FR creme blauw Bruin knoopsluiting met hemd katoenen € M Nauwsluitend Brioni 575
Js82ns Damesjurk My Flowers Estate Bl Lapis Twin 2018 l P AqrAtxwdE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniehemd katoenen Brioni Bruin blauw knoopsluiting € M met creme Nauwsluitend 575van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey575 knoopsluiting Brioni Bruin M hemd creme € met katoenen Nauwsluitend blauw. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Nauwsluitend Bruin 575 creme katoenen M knoopsluiting € met hemd Brioni blauw
Gray 129 maat Marilyn rechte Stretch New jeans pijpen 12 Nydj Womens 661 fqxwvp5Una
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid