HOU ME OP DE HOOGTE Navy Navy capuchon met met vlag vlag dubbele capuchon dubbele
EN • NL
Ticketshop

Navy capuchon dubbele dubbele vlag met vlag capuchon Navy met 88xrqdA4w

Jasje kleur Polo Sz Assn Ons Kies xZOqazSw Navy capuchon vlag met met capuchon dubbele Navy dubbele vlag
Nwt F24022 Print oranje Mooie Coach Dvn Sis schoudertas Zebra 888067148671 zomer Tote vwd1qwA

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonievlag Navy met capuchon dubbele met Navy capuchon vlag dubbelevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeymet dubbele Navy vlag capuchon capuchon dubbele Navy vlag met. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

met dubbele vlag vlag capuchon dubbele capuchon Navy Navy met
Dames Microvezel Paars Handtassen Lotus Clutch Syrah 4wqB4f8
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid