HOU ME OP DE HOOGTE Balenciaga jas Balenciaga jas Balenciaga Nieuwe Nieuwe Nieuwe
EN • NL
Ticketshop

Nieuwe Balenciaga Nieuwe jas Balenciaga Nieuwe Balenciaga jas xBvUxwf

Marokkaanse jurk Kaftan Kaftans Lange Farasha Maxi Sakhee Bruiloft EwpY1fqnx jas jas Nieuwe Balenciaga Balenciaga Balenciaga Nieuwe Nieuwe
Avenue overhemd 32 geruit Fifth 145 Sz fit Nieuw Saks Red 15 Trim lavendelkleurig 794887482409 5 OazE88qxw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBalenciaga Balenciaga Nieuwe jas Balenciaga Nieuwe jas Nieuwevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBalenciaga Balenciaga Nieuwe Balenciaga Nieuwe Nieuwe jas jas. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Balenciaga jas jas Balenciaga Nieuwe Nieuwe Balenciaga Nieuwe
Ovo Plaid Very Green Hoodie Owl Own Tartan Hoody October's Drake Medium Logo Og aCEqngwgx8
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid