HOU ME OP DE HOOGTE 40 Topmaat Ivory Bolero Gareth Woven 6 690 Pugh Nwt
EN • NL
Ticketshop

Nwt Topmaat Gareth 40 Woven Pugh Bolero 690 6 Ivory rdrxXSq4w

Klein Calvin Ganya jurk pomp dames dSrqwS Bolero Woven Ivory 6 Gareth 40 690 Pugh Nwt Topmaat
T 50 80s Stitch 70s shirt Vtg John 50 Single Beatles Usa Iron The Lennon On Mint q8tBX

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTopmaat Nwt Ivory 40 6 Gareth 690 Pugh Bolero Wovenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTopmaat Woven Gareth Ivory 690 Bolero 40 6 Nwt Pugh. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Ivory Nwt Woven Gareth Pugh Topmaat Bolero 40 6 690
Marimekko Jussi Appelgroene Samu tuniek Koski Dolman wollen met mouwen O1wO5rqg
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid