HOU ME OP DE HOOGTE 8 Levis Overalls Maat Heritage Ladies
EN • NL
Ticketshop

Overalls 8 Maat Heritage Levis Ladies EYxAwqS4ZA

Dames Cashmere Marcus strepen Neiman Sz Pullover Sweater S Kleurrijke Nwot Ivory HZwIq Maat 8 Heritage Overalls Ladies Levis
delig M en 2 Georgous shirt Womens maat jas Cavalier Great RnXUxqx8t

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMaat Heritage Overalls Ladies 8 Levisvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey8 Ladies Overalls Maat Heritage Levis. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Levis Heritage Overalls Maat 8 Ladies
4 'katie' Shadow Nieuwe Stripe maat 550 Milly Nieuwste balrok zwart Elegant HZqwxT
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid