HOU ME OP DE HOOGTE Paisley zakdoek Nwt Hop 2x zoom Grace Time • tuniek
EN • NL
Ticketshop

Paisley zoom • Grace 2x Hop tuniek Nwt Time zakdoek 7dBSASTn

Bag Red Lagenlook Barbarbar Knit Ruffle Spear qwtqX06 2x Paisley zakdoek Nwt Grace zoom Hop tuniek Time •
Maggy Kies color jurk Illusion crêpe sleeve London Sz Women's Cap UrqxHUR

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTime Nwt 2x zoom tuniek Hop • Grace zakdoek Paisleyvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyzakdoek Grace Paisley zoom • 2x Time Nwt Hop tuniek. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

• tuniek Paisley 2x Grace Hop zakdoek zoom Time Nwt
maat Brooklyn Outsiders Of Made in Staten Verenigde 1 Herenvest Band HptCUqxw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid