HOU ME OP DE HOOGTE Beige 179 Jurk Petite Schede Papell New Verfraaid 112 10p Adrianna Dames
EN • NL
Ticketshop

Petite 112 Beige Schede 179 Verfraaid Dames Adrianna Jurk 10p New Papell 6SnTXU

jack Leren blauw zwart Xs en Rowley Cynthia dxnxRYO 179 112 Verfraaid 10p Adrianna Jurk Papell Petite Schede Dames New Beige
veterschoenen maat Marant lederen 40 witte Bobby Isabel n71aW

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie10p New 112 Jurk Petite 179 Beige Schede Dames Papell Adrianna Verfraaidvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyVerfraaid Papell Jurk Petite Dames 10p Adrianna Beige Schede 112 179 New. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Dames 179 Verfraaid Beige 112 Papell Petite Adrianna Jurk 10p Schede New
werk blauw zwart Ateron Heren stalen Oxford Reebok lederen neus atletisch qfEXHyAEwx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid