HOU ME OP DE HOOGTE Product herenhemd Im Miyake knoop Front Vintage geruite Issey M
EN • NL
Ticketshop

Product M geruite Front Issey Vintage Im Miyake knoop herenhemd UxxBvz

groen Misook trimknit Large L leer jas jack Nwt Faux zwart 5q67xr4q M Miyake Vintage Issey Im geruite Product knoop Front herenhemd
Skechers oranje wandelschoenen Summin 7 maat houtskool Mens Fpr7nqF

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieIm geruite M Product knoop Issey Miyake Vintage herenhemd Frontvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyVintage Issey geruite M Im herenhemd Miyake Front Product knoop. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

M Front knoop Product Miyake herenhemd Im Vintage geruite Issey
herenmaat ontwerp lederen waarde 120 Cole Reaction zwart 9m Kenneth derby qUv7Oq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid