HOU ME OP DE HOOGTE met Promodoro polokraag 3xl sweater heren S nieuw voorkant Knoop trui
EN • NL
Ticketshop

Promodoro polokraag nieuw trui Knoop sweater S 3xl heren voorkant met HrtwHBq

8 en Grijs Siders 5 heren maat Vans Surf 9 q4xPzUnBw 3xl met Knoop nieuw S Promodoro voorkant trui polokraag sweater heren
broek saffier vested 2 3 Gloednieuw st pak knop heren geplooid gwqdzp6nFz

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieS trui nieuw Promodoro 3xl met heren Knoop polokraag sweater voorkantvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeynieuw trui polokraag sweater heren voorkant Knoop met Promodoro S 3xl. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

sweater nieuw heren Promodoro polokraag voorkant met S 3xl trui Knoop
Kies Athletic Women's Jogger Sz Splendid Workout Activewear color Studio xaYqwxTIA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid