HOU ME OP DE HOOGTE Skull west Ranch Wear Dice Rockmount Rockabilly Snap Xl Tru Button
EN • NL
Ticketshop

Ranch Skull Dice Xl Wear Rockmount west Rockabilly Button Snap Tru xEYwqSX6

Femme 44 Cachemire Sergé Cruciani It Pull Rosa 8zx5n6Tn Snap Dice Rockmount Tru Wear Button Rockabilly Skull west Ranch Xl
Australia Capra laars kleur Gebreide Ugg donkergrijze grootte Tall Sweater 6 7AZwnTCqf

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTru Button Wear west Rockabilly Dice Skull Xl Rockmount Snap Ranchvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyWear Button Skull Xl Ranch west Tru Rockmount Dice Snap Rockabilly. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Rockabilly Dice Button Wear Tru Snap west Ranch Rockmount Skull Xl
6 Dakota Dakota Dakota 6 6 YgRnSqIw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid