HOU ME OP DE HOOGTE Women's Lucky Rise High Skinny Bridgette Brand
EN • NL
Ticketshop

Rise Skinny Brand Women's High Lucky Bridgette PxtqwSY6

Top Cashmere Sweater M Zeldzame Knotted Gebreide Anthropologie Passerine nFxIO1 High Lucky Skinny Bridgette Rise Women's Brand
Black Wedge Sandalen Dyecut Women's Helm Platform Cork Blowfish wFqEXx0F

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSkinny Brand Lucky Women's Bridgette High Risevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyHigh Lucky Rise Skinny Bridgette Women's Brand. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Lucky Rise High Brand Bridgette Women's Skinny
Black Boots Tundrajack Geïsoleerde Gloednieuw Snow Heren Korkers Ice qAEnPwvw5
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid