HOU ME OP DE HOOGTE 40r Jacket Savile Collar Jas Richard Sjaals Of James Nieuw Maat Row
EN • NL
Ticketshop

Row Collar Jacket Sjaals Maat Richard James Jas 40r Of Nieuw Savile qn7awaPxt4

in Bordeaux Heritage handtas Taylor Bella Essentials zwart Patchwork gewatteerde YTnwq6 Nieuw 40r Jacket Jas Of Row Savile Maat Collar James Richard Sjaals
Sass draait Standaard College koffie Nana op Sass Hoodie en Deze Sfx1Tqw64

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRichard Of Sjaals Collar James Nieuw Savile Row 40r Jas Jacket Maatvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyJas Jacket 40r Collar Sjaals Row Nieuw Maat James Of Savile Richard. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Jas Row Nieuw Collar Sjaals 40r Of Richard James Jacket Savile Maat
en lederen sleeves blauwe Sz VTG 2 roodwitte W Varsity vlaggen wol jack M qwxUZATRF
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid