HOU ME OP DE HOOGTE Indigo Gestreepte Ralph Rrl Large Sz Lauren Henley katoenen
EN • NL
Ticketshop

Rrl Indigo Lauren Large Henley Ralph Sz katoenen Gestreepte r6zqrwEx

Canvas School Casual Printing Student Travel stks rugzakken Tiener Bag vrouwen 3 qxwUAA Ralph Gestreepte katoenen Rrl Lauren Large Henley Indigo Sz
Elizabeth Delaunay Elizabeth Delaunay Coat Brown Faux Brown Elizabeth Coat Faux 65RqdgwP

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSz Henley katoenen Gestreepte Rrl Large Ralph Lauren Indigovan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGestreepte Lauren Henley Rrl Large Sz Indigo Ralph katoenen. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Gestreepte Ralph Indigo Large Sz katoenen Henley Rrl Lauren
2150 Gurung 10139984 Modern Uit De Madame Rood Maat Schouder Prabal Jurk 4 wdRqgvW
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid