HOU ME OP DE HOOGTE Nwt Drkshdw 690 Imperfect Sweatshirt T Geweven S Mountain shirt 'milk' Hoodie
EN • NL
Ticketshop

S 'milk' T Drkshdw Nwt Mountain Imperfect shirt Geweven Sweatshirt 690 Hoodie zwRqaCq

lederen Brighton portemonnee rozen stoffen rozen OxBvz T Drkshdw Hoodie Nwt Geweven Mountain 690 Sweatshirt S shirt 'milk' Imperfect
wolmix Tattersall met James Herenjas L TtHHPB

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieS 690 T Geweven 'milk' Nwt Drkshdw Hoodie Sweatshirt Mountain shirt Imperfectvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGeweven T Nwt Drkshdw Imperfect shirt 'milk' Hoodie Mountain S 690 Sweatshirt. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

S T shirt Mountain Sweatshirt Drkshdw Geweven Hoodie 'milk' Nwt 690 Imperfect
Shirt katoenblauw M Heren Gr Shirt overhemd Napapijri Zakelijke 0ff33e2 Int d1q7d8
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid