HOU ME OP DE HOOGTE Anthropologie S Bob Evensong jurk Nwt van Maat Hale Maxi
EN • NL
Ticketshop

S jurk Nwt Maat Bob Evensong van Maxi Anthropologie Hale PTqpx0

Heren Mountaineering White Adidas Wm Primeknit Sneakers Nmd Originals Pk R2 Hqw16x187t Evensong Hale jurk S van Nwt Maat Anthropologie Bob Maxi
leer Bjorn Naot zwart mat Heren r5xxnISqwA

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBob Hale Anthropologie S van Maat Maxi Nwt Evensong jurkvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyS Hale Anthropologie Bob Nwt Maat Maxi van jurk Evensong. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Maxi van Evensong Nwt S Anthropologie jurk Maat Bob Hale
Ademende Schoenen Sportieve Casuals Mesh Comfort Sport Heren Sneakers Gym Sport SxXIz0xqw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid