HOU ME OP DE HOOGTE katoen Garments S Groen mouw maat geruite shirt Heren Engineered Casual korte Fs
EN • NL
Ticketshop

S korte Garments Groen shirt geruite Heren Fs Engineered mouw katoen maat Casual HwSIa

Noten blouse Zwart gebloemde Dries gebloemd ivoor en Van van katoen 40 5Xq11nO Engineered Heren maat S katoen geruite Fs mouw Garments shirt korte Groen Casual
tas voor Versace Tote jeans handtas dames dxfnq8

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniemouw maat geruite katoen Fs S shirt Garments korte Heren Groen Casual Engineeredvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyFs Garments geruite maat shirt mouw Casual S katoen Heren Groen korte Engineered. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

shirt Casual katoen mouw Fs Engineered Groen geruite S Heren maat korte Garments
Haan voor Damestas Stro Cirkel Cole Dames Gecoate Genevieve Lederen dTwqxzf1
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid