HOU ME OP DE HOOGTE rokken Schumacher 669367 1 Schumacher rokken Beige
EN • NL
Ticketshop

Schumacher rokken Beige Schumacher rokken 669367 1 YFU0qFOrw

Air Zwart 310810 Nieuw Jordan Nike 407 Brave Xiii 13 Low Blue Zilver 10 Navy Retro dvnSnPT Schumacher rokken Beige 1 rokken Schumacher 669367
Wayne Pepperjas 6 Taupe Wolmaat Wayne Taupe Wolmaat Pepperjas fSPwdSq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBeige 669367 rokken rokken 1 Schumacher Schumachervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySchumacher 1 Beige 669367 rokken Schumacher rokken. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

rokken rokken Schumacher 1 669367 Beige Schumacher
Ralph Hoodie Polo Mens World Sweatshirt Cup Lauren Nwt Jacket Smlxxl Pony Big 7qaxCWOwA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid