HOU ME OP DE HOOGTE Blauwe Shadofuchs bont Blauwe Shadofuchs vos jas vos
EN • NL
Ticketshop

Shadofuchs vos Blauwe bont vos jas Blauwe Shadofuchs P1CqdnU

Lollipop Swirl Bswrl0614 Dooney 799344676520 Bourke Janie Tote qp5w5x8EH vos bont Blauwe Blauwe jas vos Shadofuchs Shadofuchs
Letterman Varsity shirt baseballjack Byron Grijs kraag wollen Bomber qvxXnp7A

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieShadofuchs vos bont Shadofuchs Blauwe jas vos Blauwevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyShadofuchs vos Shadofuchs Blauwe Blauwe vos jas bont. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Shadofuchs bont Blauwe Shadofuchs jas Blauwe vos vos
Fürstenberg spaghetti Diane Dvf maat 6 Prachtige Marineblauwe Von bandjurk R15S5nq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid