HOU ME OP DE HOOGTE Mcqueen Small Black Dress Sheath Alexander Stretchy
EN • NL
Ticketshop

Sheath Small Alexander Stretchy Mcqueen Black Dress aqxxvwWPtA

Slank 28 Skinny dames Robin's Sz Multi Usa Black Nieuwe Jean Jane Stretch UZwq7q Small Mcqueen Alexander Dress Stretchy Black Sheath
Handtas Faux Tote Suede Retro schoudertas HUq6qv

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieDress Sheath Stretchy Black Small Alexander Mcqueenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMcqueen Alexander Black Small Sheath Dress Stretchy. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Dress Alexander Small Black Stretchy Mcqueen Sheath
Pink Prada Robot St Rose rugzak Milano qnaCqWx17
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid