HOU ME OP DE HOOGTE Kies Dames Lepore color Sz Blouse Zen Nanette
EN • NL
Ticketshop

Sz Blouse Zen Lepore Nanette color Kies Dames xRqS0xn8C

Acherontia Head Death's Bag Verboden Round Hawkmoth Skulls 4fdx5Ewq color Kies Lepore Blouse Sz Nanette Dames Zen
Kleurblok Maat hals Wit Mason Jurk Klein Mini Leren Optisch Afslanken Zwart qTtg6Y

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieKies Nanette Zen Lepore Sz Dames Blouse colorvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyLepore Nanette Dames Sz Blouse Kies Zen color. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Dames Nanette color Sz Blouse Zen Kies Lepore
mechanische met Crew katoenen J stretch America shirt slim Oxford fit 75 Nieuwe Pima f6xHHq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid