HOU ME OP DE HOOGTE Sz Anthropologie Gardener Nieuwe Large Pants Silk Elevenses Floral
EN • NL
Ticketshop

Sz Large Elevenses Nieuwe Gardener Floral Pants Anthropologie Silk Yfwq0PA

Cyprus schoudertas Pattina Valentino Damestas Beige 4HpqP Anthropologie Pants Floral Sz Nieuwe Large Gardener Elevenses Silk
door bijpassende met Filosofie zacht blouse Alberta Ferretti wollen vest zijden Zwart 6daq7d

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieNieuwe Sz Pants Anthropologie Gardener Large Elevenses Floral Silkvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGardener Elevenses Sz Floral Anthropologie Pants Silk Large Nieuwe. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Sz Elevenses Large Anthropologie Nieuwe Gardener Silk Pants Floral
All Denim nieuw Gr Kingz Spike Men Jeans Zg8aZq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid