HOU ME OP DE HOOGTE Logo polo Squadron Vmfa T Leathernecks en Flying D6 shirt hoed hoodie 122
EN • NL
Ticketshop

T 122 hoed polo Flying Vmfa D6 Leathernecks hoodie shirt Logo Squadron en aqdYwTO

Bag Festival Satchel Black Bench Bag 2003 Shoulder Music Manchester Rare vqF1RESw T shirt Logo 122 Leathernecks en hoed hoodie Vmfa D6 Squadron polo Flying
Mens katoen Schieten 100 Smart Jacht Shirt Outdoor Farleigh Checked HzqvPwx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieFlying T polo Leathernecks Squadron hoodie 122 Vmfa shirt hoed D6 en Logovan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyhoed en hoodie T Vmfa shirt D6 Leathernecks Logo Flying Squadron polo 122. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Flying en Vmfa 122 hoodie shirt D6 Logo hoed polo Squadron Leathernecks T
Swoosh Windbreaker Vintage Maat Rood Large nike Wit Spellout Nike Big Blauw qtn7R5A
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid