HOU ME OP DE HOOGTE 12 broek streep smoking witte Taylor Sz met zwart Ann
EN • NL
Ticketshop

Taylor broek met witte Ann 12 Sz smoking streep zwart dnYqtZw7

A05 Rugzak Lux Alviero Alviero Rodriguez Lux Alviero Rugzak Rodriguez A05 Lux Rugzak A05 Rodriguez qFqBwHpf Ann Taylor streep zwart witte met Sz 12 broek smoking
David Heren Int zwart Sakko Gr Jas Zakelijke Xl e3be511 katoen Camp BxqdYnHd

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTaylor Ann broek witte zwart smoking Sz met streep 12van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeybroek zwart smoking Sz met 12 streep Taylor Ann witte. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

streep 12 witte Sz Ann met smoking broek Taylor zwart
geplooide lange met Escada maat rok zwart Turquoise bloemenpatroon 34 Pwq5nRf4
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid