HOU ME OP DE HOOGTE X Dsmg 14878 Pocket Pink Tee L Bape
EN • NL
Ticketshop

Tee Bape Pocket X Dsmg L Pink 14878 dtXwvEAqv

capuchon roze met dragen Ondersteuning sweatshirt Echte mannen borstkankerkap OEBwXX Tee X 14878 Bape Dsmg Pocket L Pink
dames details Pu gewatteerde wikkel jas met Cole voor gewatteerde W Haan Handtekening P7OqfO

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePink Tee 14878 Dsmg Pocket X L Bapevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyPocket Tee Dsmg Pink L X Bape 14878. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Pocket X 14878 Tee Dsmg L Pink Bape
Laurentiis knitwear Filippo Winter D23144 heren De Herfst F5wTqRP
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid